Răzvan Lucescu știe că tatăl său nu o va părăsi pe Șahtior: "100% rămâne până vara viitoare"



022 октября 2014

 

**VIDEO** Răzvan Lucescu știe că tatăl său nu o va părăsi pe Șahtior:

Digi Sport a mers în Grecia pentru a sta de vorbă cu Răzvan Lucescu, fostul antrenor al Petrolului, care o pregătește acum pe Skoda Xanthi, formație clasată pe poziția a 13-a.

Deși a debutat la Skoda cu o înfrângere (DETALII), scor 0-1, Lucescu jr. privește optimist spre viitor, convins fiind că elevii săi pot termina campionatul în prima jumătate a clasamentului.

"Am avut șansa să am în această perioadă jucători foarte umili, disponibili, mă simt bine din punct de vedere profesional, pentru că am de-a face cu oameni care știu să respecte.

Skoda, chiar dacă este un club mic, are un patron foarte inimos, un manager foarte bun, a construit stadionul pe care echipa joacă, această Academie. Mie mi-ar făcea plăcere să lucrez și cu Lazăr, și cu Săpunaru și cu Daniel Niculae, dar astea sunt lucruri care pe moment nu pot fi luate în calcul", a declarat Răzvan Lucescu în exclusivitate pentru Digi Sport.

Evident, Răzvan a vorbit și despre cea mai vehiculată mutare din fotbalul românesc: revenirea lui Mircea Lucescu pe banca naționaliei: "Este o conjunctură favorabilă a naționalei României. Dar nu știu dacă această schimbare va dăuna sau nu. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre asta, nu am avut niciun fel de discuție cu el (n.r. Mircea Lucescu) pe această temă.

Ultima dată am vorbit duminică seară. Nu știu dacă va avea rezistența să mai meargă încă un an (n.r. la Șahtior Donețk). Dar până în vara viitoare e clar că va fi 100% acolo!".

Site-ul vesti.ru, citat de gsp.ro, scrie că Mircea Lucescu va fi noul selecţioner al României, dar va rămâne şi la cârma lui Şahtior, până la finalul acestui sezon, când îi expiră contractul (DETALII). 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑