Boxerii din satul Grimăncăuţi se consideră principalii favoriţi la Campionatul Naţional



022 октября 2014

 

Boxerii din satul Grimăncăuţi se consideră principalii favoriţi şi în acest an la Campionatul Naţional. Pugiliştii din satul din nordul Moldovei, care alcătuiesc în mare parte lotul naţional, au declarat că nu văd niciun adversar care să le pună probleme în lupta pentru medaliile de aur.

La cea de-a 67-a ediţie a Campionatului Moldovei la box, care a început la Sala Polivalentă din Capitală, luptă cei mai buni boxeri din ţară. Competiţia a demarat cu dueluri spectaculoase.

Ca în fiecare an, principalii favoriţi ai turneului sunt boxerii din Grimăncăuţi, care formează aproape tot lotul naţional. Aceştia spun că nu au concurenţi pe măsură, însă nu îşi vor subestima adversarii.

"Există adversari buni, dar nu sunt la nivelul meu. Sunt băieţi tineri, dar oricum trebuie să ne atârnăm serios. Pentru că atunci când îţi subestimezi adversarul lupta este mai grea", a zis boxerul Veaceslav Gojan.

"Nu trebuie să subestimăm niciun adversar. La fiecare luptă trebuie să ne concentrăm, indiferent de ce nivel este. Trebuie să muncim în ring, pentru că boxul este aşa un gen de sport încât orice greşeală te poate costa victoria", a enunţat boxerul Dumitru  Galagoţ.

Antrenorul lotului naţional, Petru Caduc spune că nu se aşteaptă la mari surprize de la acest turneu şi că elevii lui vor cuceri din nou cele mai multe medalii. Caduc a mai adăugat că boxerii lui sunt motivaţi la maxim, asta chiar dacă an de an câştigă medalii la Campionatul Naţional.

"Boxerii primesc nişte premii de la minister, de la preşedintele federaţiei, asta este o motivaţie pentru ei. Plus că boxerul devine mai valoros pentru că devine campion naţional a cincea, a zecea s-au a douăsprezecea oară. Cred că 4-5 medalii de aur trebuie să obţină boxerii mei", a spus antrenorul lotului naţional, Petru Caduc.

La ediţia din acest an a Campionatului Moldovei la box participă peste 60 de pugilişti din toată ţara. Competiţiile se vor desfăşura la nouă categorii de greutate şi se vor încheia sâmbătă.

Campionatul Republicii se desfăşoară pentru al 14-lea an la rând în Capitală.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑