Metalist Harkov-Legia Varșovia 0-1. Al treilea succes consecutiv al polonezilor



022 октября 2014

**VIDEO** Metalist Harkov-Legia Varșovia 0-1. Al treilea succes consecutiv al polonezilor

Legia Varșovia a bifat al treilea succes consecutiv cu 1-0, în grupa L din Europa League. Polonezii s-au impus în deplasare, în fața ucrainenilor de la Metalist Harkov, după un meci în care fiecare echipă a ratat câte un penalty.

Meci dramatic în Europa League, în direct la Digi Sport. Liderul grupei L, Legia Varșovia, a trecut rapid la conducere în meciul din deplasare, cu Metalist Harkov. Duda a marcat pentru polonezi, care au intrat în avantaj la vestiare (28). Repriza secundă a debutat cu ratarea lui Orlanda Sa (47), după care au urmat momente incredibile.

Youssuf a comis penalty, însă Vrdoljak nu a reușit să transforme de la punctul cu var (51). Ucrainenii au pornit imediat pe contraatac, iar Homenyuk a trimis în plasă. Arbitrul a anulat însă reușita gazdelor.

Metalist putea totuși să egaleze în minutul 69. După ce a ratat lovitura de la 11 metri, Vrdoljak a făcut la rândul său fault în propriul careu. Kuciak a parat însă execuția lui Jaja. Până la final, polonezii au mai ratat o ocazie, prin Kosecki (90+1) și partida s-a terminat cu victoria la limită a Legiei. A fost al treilea succes consecutiv cu 1-0 pentru echipă antrenată de Henning Berg, în grupele UEFA Europa League.

ECHIPELE

Metalist: Horyainov - Villagra, Yussuf (Berezovchuk), Torsiglieri, Pshenichnikh (Kulakov, 61) - Krasnoperov (Kobin, 57), Juan Torres, Edmar - Jaja, Gomenyuk, Bolbat
Antrenor: Igor Rakhayev

Legia: Kuciak - Broz, Rzezniczak, Inaki Astiz, Guilherme - Kosecki, Jodlowiec, Vrdoljak, Kucharczyk - Duda, Orlando Sa (Saganowski, 81)
Antrenor: Henning Berg

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑