DERBY-UL CAPITALEI! Dacia a câştigat meciul cu Zimbru



022 октября 2016
Foto:publika.md
Dacia a câştigat derby-ul Capitalei cu Zimbru! "Lupii galbeni" s-au impus pe terenul rivalei cu scorul de 1-0 în cea de-a 12-a etapă a Diviziei Naţionale de fotbal. După o primă repriză fără mari ocazii, Dacia a reuşit să marcheze golul victoriei imedat după pauză prin Alexandru Bejan.
Dacia a obţinut astfel a patra victorie consecutivă în campionat.
"Lucrăm foarte mult, lucrăm nu numai în atac, dar şi în apărare, iar asta, după cum vedem, ne aduce rezultate. Nu am încasat gol şi nu am permis adversarului să aibă nici măcar o ocazie. Acest lucru înseamnă că jucătorii au înţeles foarte bine cerinţele noastre în timpul antrenamentelor", a spus antrenorul Dacia, Igor Klesov.
În partida cu Dacia pentru Zimbru au evoluat şapte jucători cu vârsta de până la 20 de ani. Dintre aceştia şase sunt discipolii clubului din strada Butucului.
"Nu cred că e o problemă vârsta de 18-19 ani. Pe vremuri la 18-19 lumea mergea la război. După efortul depus de băieţi, cred că am meritat cel puţin un egal. Am încasat gol dintr-o greşeală indivduală. Vom lucra în continuare şi astfel de greşeli nu o să se repete", a relatat antrenorul Zimbru, Veaceslav Rusnac.
Campioana Sheriff Tiraspol nu a putut obţine victoria deja în al doilea meci consecutiv. Gruparea din stânga Nistrului a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida de la Bălţi cu Zarea.
În celealte meciuri alei etapei, Milsami a învins-o pe Saxan cu 1-0, Speranţa Nisporeni s-a impus în faţa formaţiei Dinamo Auto Tiraspol cu scorul de 4-1, iar nou-promovata CF Ungheni a pierdut cu 1-2 partida cu Academia.
Milsami Orhei este liderul clasamentului, având un avans de patru puncte faţă de Dacia, care se poziţionează pe locul secund.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑