Euroliga de baschet: ŢSKA Moscova obţinut o victorie dificilă



022 октября 2016
Foto:moldovasport.md
ŢSKA Moscova, deținătoarea trofeului și una din principalele favorite la câştigarea Euroligii de baschet masculin, a obţinut o victorie dificilă în partida de pe teren propriu cu Panathinaikos Atena.
Echipa rusă conducea la pauza mare cu o diferenţă de 5 puncte, însă formaţia elenă a avut o evoluţie mai bună în sfertul al treilea şi a preluat conducerea, scor 58-57. Amfitrionii au forţat în ultimul sfert şi în final au obţinut victoria cu scorul de 81-77.
Nando de Colo şi Andrei Voronţevici de la ŢSKA, dar şi Demetris Nichols de la Panathinaikos au marcat câte 20 de puncte în această partidă.
Barcelona a suferit prima înfrângere din această ediţie a Euroligii. Formaţia catalană a fost învinsă pe teren propriu de Fenerbahce Istanbul, clasată pe locul secund în ediția trecută. Barcelona a pierdut la limită cu scorul de 73-74.
În celelalte meciuri, Zalgiris Kaunas a învins formaţia spaniolă Baskonia cu scorul de 78-73, iar Galatasaray Istanbul a pierdut acasă în fața Țrvenei Zvezda din Belgrad, scor 83-85.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑