Un adversar al Stelei, din UEFA Europa League, a fost protagonistul unei faze amuzante la națională



022 ноября 2014

**VIDEO** Un adversar al Stelei, din UEFA Europa League, a fost protagonistul unei faze amuzante la națională

Oleg Gusev a fost titular și integralist în partida dintre Ucraina și Lituania, scor 0-0. În prima repriză, fotbalistul celor de la Dinamo Kiev a fost protagonistul unei faze care a stârnit zâmbete și ironii în tribune.

Steaua va încheia seria partidelor din actuala ediție a Grupei J a UEFA Europa League cu un meci acasă contra celor de la Dinamo Kiev (joi, 11 decembrie, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1).

Aalborg - Steaua, care se va disputa joi, 27 noiembrie, în Danemarca, de la ora 20:00, în cadrul Grupei J a UEFA Europa League, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Unul dintre componenții lotului ucrainenilor, este vorba despre Oleg Gusev, a fost titular în partida pe care naționala sa a disputat-o contra Lituaniei, scor 0-0. În minutul 15 al partidei, undeva la mijlocul terenului, fundașul dreapta a încercat să degajeze un balon pe spate, dar nu a lovit cum trebuie balonul, astfel că acesta l-a lovit direct în față spre amuzamentul tribunelor.

VIDEO Preliminariile pentru Euro 2016. Olanda a făcut scor cu Letonia! Rezumate, marcatori şi clasamente

În ciuda acestei execuții, Gusev a continuat meciul pe teren până la final, dar n-a mai reușit să iasă cu nimic în evidență.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑