Gol rar văzut la handbal. Execuția lui Humet, de la HCM Constanța, i-a lăsat mască pe norvegieni



022 ноября 2014

 

**VIDEO** Gol rar văzut la handbal. Execuția lui Humet, de la HCM Constanța, i-a lăsat mască pe norvegieni

HCM Constanța a câștigat fără emoții partida cu norvegienii de la Elverum din Cupa EHF, 27-21. Diferența de șase goluri a fost stabilită la ultima fază de joc, atunci când Humet a marcat un gol rar întâlnit la handbal.

Handbaliștii de la HCM Constanța au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în faza următoare a Cupei EHF, după ce s-au impus în fața norvegienilor de la Elverum.

Cu un Mihai Popescu în zi de grație, constănțenii au fost atenți și au reușit să ajungă în ultimul minut de joc la o distanță de cinci goluri de adversari. Ei bine, exact la ultima fază a partidei, cu două secunde înainte de final, cei de la HCM au primit o lovitură de la nouă metri.

><br><br>Cum între timp, secundele s-au scurs, constănțenii au avut unica soluție de a încerca o transformare direct de la 9 metri. <strong>Javier Humet</strong> a executat în forță, cu mâna stângă, pe lângă zid direct în vinclul porții norvegienilor, rămași fără nicio reacție.<br><br><strong><span style=7 goluri a marcat Javier Humet în partida dintre HCM și Elverum

Și Laurențiu Toma a marcat un gol deosebit în poarta norvegienilor:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑