Paris Saint Germain a revenit pe prima pozitie in Franta. Cum a jucat in deplasare cu formatia Metz



022 ноября 2014

Paris Saint Germain a revenit, provizoriu, pe prima pozitie in Franta, dupa ce a castigat dramatic aseara cu 3 la 2 pe terenul celor de la Metz. Formatia pregatita de Laurent Blanc a acumulat 30 de puncte, cu doua mai multe decat cei de la Olympique Marseille, care au insa are un meci mai putin disputat.

 

Campioana Frantei, Paris Saint Germain, a avut emotii aseara in duelul din deplasare cu formatia Metz. Parisienii au inceput perfect si aveau 2 la 0 in minutul 16. Argentinianul Javier Pastore a deschis scorul repede in minutul 9, pentru ca 7 minute mai tarziu Bussmann sa devieze nefericit o minge in propria poarta. Apoi insa, in partea secunda, cei de la Metz au revenit pe bela. In numai 4 minute, cei drept dupa doua lovituri de la 11 metri, egalitatea a fost restabilita.

 

De ambele ori Maiga a reusit sa inscrie din penalty. Cei de la Metz au fortat mai apoi victoria, dar cei care au marcat au fost tot oaspetii. Lavezzi a inscris in minutul 83 si a consemnat astfel a opta victorie a lui PSG in actuala editie din Ligue 1. De partea cealalta Metz a pierdut pentru prima data in actualul sezon.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑