Mihai Popescu, eroul lui HCM! Portarul a contribuit la victoria cu Elverum, deși a fost lovit în plină figură



022 ноября 2014

 

**VIDEO** Mihai Popescu, eroul lui HCM! Portarul a contribuit la victoria cu Elverum, deși a fost lovit în plină figură

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, HCM Constanța a câștigat clar duelul cu Elverum (Norvegia) din turul trei al Cupei EHF, scor 27-21, iar o contribuție importantă la acest succes a avut și portarul echipei noastre, Mihai Popescu.

Omul din poarta Constanței a făcut un meci mare, deși a trecut prin două situații dificile, fiind lovit în plină figură la aruncările jucătorilor norvegieni, pe finalul partidei.

În minutul 23, la scorul de 24-19 pentru HCM, Mitrovic a pătruns pe un culoar liber și a aruncat puternic spre poartă, luându-l la țintă pe Popescu. Portarul de 29 de ani a căzut imediat la pământ, moment în care suporterii din tribune i-au scandat numele și l-au încurajat, acesta revenindu între buturi în cele din urmă.

În minutul 28, Mihai Popescu a mai primit o minge în față, de această dată din partea lui Anestad, care a încercat să înscrie din extrema dreaptă. Fanii i-au fost iar alături și, după ce a primit din partea staff-ului medical o pungă cu gheață, portarul a reușit să rămână în teren, sărbătorind victoria HCM-ului la final, alături de ceilalți colegi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑