Atalanta - Roma 1-2. Capitolinii rămân în coasta Juventusului



022 ноября 2014

**Atalanta - Roma 1-2.** Capitolinii rămân în coasta Juventusului

Roma rămâne aproape de Juventus după victoria cu 2-1 pe terenul Atalantei. Gazdele din Bergamo au deschis scorul după numai 57 de secunde. Ramondi l-a depășit pe Ashley Cole, iar centrarea sa a fost reluată în plasă de Moralez (1). Putea fi 2-0 pentru Atalanta în minutul 10, însă Baselli a nimerit bara.

Prima ocazie a Romei a venit de la Pjanic, al cărui șut a trecut milimetric pe lângă poartă (13). Ljajic nu a mai greșit ținta în minutul 23 și a egalat pentru trupa lui Rudi Garcia.

Cu trei minute înainte de pauză, Nainggolan a înscris pentru 2-1 (42). În partea a doua, Moralez putea aduce egalarea după o eroare a lui De Rossi, însă a ratat singur cu De Sanctis (70). În prelungiri, Boakye de la Atalanta a văzut al doilea galben pentru proteste.

ECHIPELE

Atalanta: Sportiello - Bellini, Stendardo, Cherubin, Drame - Raimondi, Carmona, Baselli (Grassi, 69), Gomez (Bianchi, 75) - Denis (Boakye, 75), Moralez
Antrenor: Stefano Colantuono

Roma: De Sanctis - Torosidis (Somam, 49), Manolas, Astori, Cole - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Iturbe (Florenzi, 59), Destro, Ljajic (Keita, 82)
Antrenor: Rudi Garcia

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑