Lemnaru i-a adus un punct lui "U" la Giurgiu: "Regret că am plecat în vară, vreau să îmi închei aici cariera"



022 ноября 2014

 

**VIDEO** Lemnaru i-a adus un punct lui

"U" Cluj s-a întors cu un punct de la Giurgiu, după ce a ținut-o în șah pe Astra. Singurul gol al ardelenilor a fost marcat de Valentin Lemnaru, din penalty.

Vârful Universității consideră că rezultatul nu este just pentru echipa sa: "Ținând cont că pe final am jucat cu doi oameni în plus, cred că am pierdut două puncte, dar trebuie să ne gândim că și ei au avut două bare și nu putem decât să ne mulțumim cu un punct.

E păcat că am avut meciul în mână și în prima repriză am făcut un joc foarte bun și era frumos să câștigăm aici la Giurgiu.", a declarat Lemnaru.

Victoria era foarte importantă în vederea menținerii în Liga , consideră jucătorul clujenilor: "Suntem sub acea linie și retrogradează 6 echipe. Sunt foarte multe echipe cu care ne batem la retrogradare."

Trecut fugitiv în această vară la Steaua, Lemnaru regretă că a părăsit-o pe "U" Cluj. Atacantul speră să rămână la trupa din Ardeal până la finalul carieriei.

"Steaua sper să câștige meciul de joi, să se califice mai departe. E important pentru fotbalul românesc, puncte la coeficientul UEFA.

Regretul meu e că am plecat de la "U" Cluj, în niciun caz că am plecat de la Steaua și m-am întors aici. Ăsta e regretul meu, că am pierdut 3 luni, 3 luni în care puteam să ofer mult mai mult pentru această echipă. Vreau să-mi închei cariera aici, cu siguranță în România nu voi mai juca la nicio echipă.", a conchis Lemnaru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑