FOTO "Cadoul" lui Ramos după victoria de la CM al Cluburilor: "2014, cel mai important an din viața mea!"



022 декабря 2014

**FOTO**

VIDEO Real - San Lorenzo 2-0. Real Madrid a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor în Maroc, iar Sergio Ramos a fost unul dintre cei mai importanți oameni pe care Ancelotti i-a avut la dispoziție în finala cu San Lorenzo.

Incert înaintea partidei, fundașul a jucat incomplet refăcut în partida de sâmbătă, totul pentru a câștiga Campionatul Mondial al Cluburilor, singurul trofeu major care îi lipsea din carieră.

Ramos a deschis drumul spre victoria cu San Lorenzo, punctând în minutul 37, iar la final tricoul cu care a jucat împotriva argentienilor a avut o destinație specială: fizioterapeutul madrilenilor, Pedro Chueca.

"Cu siguranță, 2014 a fost cel mai important an din viața mea, atât din punct de de vedere profesional, cât și personal. Am avut probleme musculare și, în mod normal, ar fi trebuit să lipsesc trei săptămâni. Totuși, meciul din finală era unul foarte special pentru mine.

Nu joci în fiecare zi o finală la Campionatul Mondial al Cluburilor. În plus, era singurul titlu care îmi lipsea din palmares. Am vorbit cu Pedro (n.n. fizioterapeutul Realului), i-am spus că vreau să joc, dar mi-a amintit de riscul pe care mi l-a asum, putea fi o accidentare chiar mai gravă. Golul și tricoul îi sunt dedicate lui", a spus Sergio Ramos.

6 trofee a câștigat spaniolul cu Real: La Liga, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, UEFA Champions League, Supercupa Europei și CM al Cluburilor 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑