Duckadam îl vede jucătorul anului pe Keşeru: "A avut realizări fantastice, a fost cel mai eficient"



022 декабря 2014

 

**VIDEO** Duckadam îl vede jucătorul anului pe Keşeru:

Helmuth Duckadam a dezvăluit ce stelist are undă verde pentru a pleca din Ghencea în această iarnă. Oficialul a vorbit şi despre atacantul care îi poate face concurenţă lui Keşeru în atacul Stelei.

Nu toată lumea îl vede pe Sânmărtean jucătorul anului. Helmuth Duckadam a fost impresionat de cele 30 de goluri marcate de Keşeru în 2014 în toate competiţiile pentru Steaua, dar şi în tricoul naţionalei.

"Eu l-am văzut jucătorul anului pe Claudiu Keşeru, pentru realizările lui fantastice, la foarte strânsă distanţă de Sânmărtean. Cred că Sânmărtean poate fi declarat cel mai tehnic, cel mai spectaculos, iar Keşeru cel mai eficient", a declarat preşedintele de imagine al roş-albaştrilor.

Dintre toţi jucătorii Stelei care au oferte, Tănase este singurul încurajat să plece din Ghencea, chiar de către conducere.

"Nu ştiu cât este de reală oferta de la Al Ittihad. Eu m-aş bucura, pentru că e la vârsta la care ar trebui să facă o schimbare, să i se dea o nouă motivaţie. Şi-a făcut treaba la Steaua foarte bine, deci cred că şi el ar avea nevoie de o nouă motivaţie la altă echipă", a spus Duckadam.

"Eu cred că Steaua se poate dispensa de orice jucător, dar va încerca să-şi păstreze toţi jucătorii", a adăugat oficialul campioanei.

De asemenea, Duckadam a vorbit şi despre Mihai Roman, primul jucător de pe lista de achiziţii a Stelei în această iarnă.

"E un jucător tânăr, cu talie, un jucător care se poate adapta la jocul Stelei. Fiind foarte tânăr, are timp să crească. Eu cred că este una dintre variantele care trebuie luate în calcul", a explicat Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑