Este deputat, dar continua sa se bata: Constantin Tutu, provocat la un duel in ring de un sportiv din Ucraina. Ce i-a raspuns



022 декабря 2014

Este deputat, dar continua sa se bata. Luptatorul Constantin Tutu a fost provocat la un duel in ring de un sportiv din Ucraina, pe care anterior l-a batut. Kickboxerul ucrainean Igor Liapin a lansat invitatia, iar cum a raspuns Tutu vedeti imediat.

 

Igor LIAPIN, LUPTATOR K1, UCRAINA: “Da, aş vrea să-l provoc, să-mi iau revanşa de la Constantin Țuţu. Nu spun că sunt mai puternic decât cineva sau mai slab. Mi-am pus acest scop şi vreau să-l ating. Sunt gata acum să mă lupt cu orice adversar. ”

 

Asta spune Igor Lipski acum, chiar daca in luna martie a rezistat doar o repriza in fata lui Tutu. Lupta s-a incheiat cu knockout. 

 

Constantin TUTU, LUPTATOR K1, MOLDOVA: “Nu cred ca cu Liapin o sa lupt, pot sa lupt doar daca va fi vre-o piramida, acolo putem sa iesim in ring si sa luptam, dar asa nu, nu vad realitatea sa lupt cu el. Nu vreau, vreu sa merg in continuare si sa cresc nu sa stau pe loc si sa lupt cu Liapin. Nu vad ca ar fi ceva bun pentru mine. ”

 

In schimb la prima Gala KOK din 2015, din aprilie, Constantin Tutu, care dupa alegerile din 30 noiembrie a devenit deputat, ar vrea sa se bata cu un alt ucrainean, Artur Kyshenko. Acesta la fel a fost sambata la Chisinau, si a spus ca l-a batut deja de doua ori pe Tutu si ar face-o din nou.

 

Constantin TUTU, LUPTATOR K1, MOLDOVA: “Eu stiu ca numai odata am luptat cu Artur Kyshenko, in Thailanda, la campionatul mondial, a doua oara nu tin minte unde asta o fost, poate o fost, da eu nu am fost prezent. Daca el spune ca de doua ori am fost invins de el, inseamna ca am de dublu intentie sa lupt cu el. ”

 

Totusi, pana a urca din nou in ring, Tutu trebuie sa-si revada prioritatile, intrucat acum este ales al poporului.

 

Constantin TUTU, LUPTATOR K1, MOLDOVA: “Nici nu stiu ce o sa fie cu sportul, dar eu in continuare ma antrenez, merg la sala, am program de serviciu, cu sala nu exclud nimic din viata mea.”

 

In 2015 proiectul K1 King of Kings va continua cu 3 gale la Chisinau, in lunile aprilie, septembrie si decembrie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: deputat, ucraina, ucraina,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑