Olympique Marseille, campioana iernii in Franta. Cum a invins-o pe Lille



022 декабря 2014

Olympique Marseille este campioana iernii in Franta, dupa ce a invins-o pe teren propriu pe Lille cu 2 la 1. Intre timp Lyon a spulberat-o cu 5 la 0 pe Bordeaux si a urcat pe locul secund in Ligue 1.

 

Olympique Marseille a trecut la conducere in partida cu Lille, gratie unui autogol al lui Roux din prima repriza. Oaspetii nu s-au lasat si au restabilit egalitatea in partea secunda. Totusi, Marseille a mai inscris odata pana la final si a obtinut toate cele 3 puncte. Acest succes ii asigura primul loc in clasament la incheierea acestui an, la un punct distanta de Lyon. Aceasta din urma a reusit rezultatul serii, 5 la 0 pe terenul lui Bordeaux. Lacazette a inscris o dubla, iar cu alte goluri s-au remarcat Tolisso, Fekir si Ferri. Campioana Paris Saint Germain incheie anul 2014 doar pe locul 3.

 

Intre timp, in Spania, campioana Atletico Madrid a castigat cu 4 la 1 pe terenul lui Athletic Bilbao si a ramas la 3 puncte in spatele Barcelonei, a doua clasata. Lider in campionatul iberic este Real Madrid, cea care recent a castigat campionatul mondial al cluburilor. Aseara pentru Atletico Madrid, Antoine Griezmann a reusit un meci exceptional, dupa ce a marcat de 3 ori.

 

In Italia, in ultimul meci din Serie A, din acest an, s-au intalnit Inter si Lazio. Ospetii au condus cu 2 la 0 dupa ce Felipe a semnat dubla. In partea secunda Inter a reusit sa egaleze. Mateo Kovacic a marcat golul meciului si a redus din diferenta, iar Palacio a stabilit scorul final.

 

Lazio termina anul pe locul 3, cu 27 de puncte, la egalitate cu Napoli si Sampdoria. Lider in Serie A este Juventus cu 39 de puncte, cu 3 puncte mai multe decat AS Roma.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑