Cristiano Ronaldo are statuie. Vedeta lui Real şi-a dezvelit singur monumentul (VIDEO)



022 декабря 2014

 

Cristiano Ronaldo are statuie în oraşul său natal, Funchal de pe insula Madeira. Vedeta lui Real şi-a dezvelit singur statuia, care a fost amplasată lângă muzeul care-i poartă numele.

Imediat după ce a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor cu Real Madrid, Cristiano Ronaldo s-a deplasat cu un avion privat în orașul său natal, Funchal, de pe Insula Madeira, acolo unde portughezul şi-a dezvelit propria statuie.

Statuia, operă a unui sculptor local, Ricardo Velosa, are o înălțime de 3,40 metri şi a fost instalată lângă Muzeul lui Ronaldo din Madeira. Ronaldo a primit şi o medalie de merit din partea autorităților locale.

"Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că sunteţi aici alături de mine. Asta mă face să mă simt extrem de mândru. Cu siguranţă, acest omagiu mă va motiva mai mult să continui să muncesc pentru a câştiga mai multe trofee şi de a face mai cunoscută insula Madeira", a zis fotbalistul.

Statuia de 800 de kilograme, realizată într-un atelier din Vila Nova de Gaia, în nordul Portugaliei, se ridică de acum pe "Praca do Mar", în fața mării și punct de trecere obligatoriu pentru turiștii care vizitează insula cu vaporul.

Muzeul dedicat fotbalistului, situat la câteva sute de metri și finanțat de sportiv, a fost deschis cu un an în urmă, având toate trofeele sale, printre care și cele două Baloane de Aur. Acest muzeu a atras deja aproximativ 100 mii de vizitatori.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑