A acceptat provocarea! Constantin Ţuţu, gata să lupte cu unul dintre cei mai titraţi sportivi K-1



022 декабря 2014
Foto: publika.md

Constantin Ţuţu este gata să lupte cu unul dintre cei mai titraţi luptători de K-1, Artur Kişenko. Luptătorul moldovean a acceptat provocarea sportivului din Ucraina, care l-a învins în urmă cu nouă ani. Ţuţu spune că va intra în ring, deşi este deputat pe listele Partidului Democrat.

Artur Kişenko a declarat că l-a bătut de două ori pe Constantin Ţuţu la nivel de amatori. Acum luptătorul din Ucraina este gata să-i ofere şansa la o revanşă pentru Ţuţu. La rândul său, sportivul moldovean a declarat că acceptă această provocare.

"Sunt gata să mă bat chiar şi mâine. Sunt pregătit. Pot să declar sincer în faţa camerei că îi ofer şansa lui Ţuţu să organizeze un meci revanşă după regulile K.O.K. printre profesionişti", a declarat ucraineanul Artur Kișenko. 

"Eu ştiu că numai o dată m-am luptat cu Artur Kişenko în Thailanda la Campionatul Mondial. A doua oară eu nu ţin minte unde asta a fost, poate eu nu am fost prezent. Pentru mine este o onoare să lupt cu Artur Kişenko. Noi practic am crescut împreună. Până 2009 luptam des în Ucraina, mergeam în cantonamente acolo", a spus luptătorul K-1, Constantin Țuțu.

Constantin Ţuţu nu duce lipsa de adversari. Un alt luptător K-1 din Ucraina, Igor Liapin, vrea la fel să lupte cu el. Ţuţu l-a trimis în knock-out pe Liapin în luna martie. Sâmbătă ucraineanul l-a învins pe românul Alexandru Daniel în cadrul galei KOK.

"Aş vrea să-i cer revanşa lui Constantin Ţuţu. M-am întâlnit în finală cu Constantin Ţuţu. Atunci nu eram în cea mai bună formă. Aş fi avut o evoluţie mult mai bună, dacă ar fi fost un singur duel", a declarat luptătorul K-1 din Ucraina, Igor Lyapin.

"Poate să fie o luptă, dacă va fi o piramidă. Acolo putem să fim în ring şi să luptăm, dar aşa nu văd realitatea ca să lupt cu el. Vreau să cresc merg în continuare şi să cresc, nu să stau pe loc şi să lupt cu Lyapin", a mărturisit Constantin Țuțu.

Potrivit organizatorilor, următoarea gala KOK de la Chişinău va avea loc anul viitor în luna aprilie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑