"Am avut parte de o zi fantastică". Sebastian Vettel şi-a vizitat noua echipă de Formula 1



022 декабря 2014
FOTO: f1fanatic.co.uk

Sebastian Vettel a urcat pentru prima dată la volanul noului său bolid. Germanul a făcut cunoştinţă cu echipa Ferrari şi a făcut câteva ture pe traseul de la Marranelo.

De patru ori campion mondial la Formula 1, Sebastian Vettel şi-a vizitat noua echipă. Germanul a mers în Italia pentru a face cunoştinţă cu noul staff, dar şi pentru a începe pregătirile pentru noul sezon al Marelui Circ.

"Am avut parte de o zi fantastică. Îmi amintesc, cu mult timp în urmă, când eram copil treceam pe lângă Marranelo şi priveam de după gard bolizii. Să fiu aici, oficial, ca membru al echipei este ceva fantastic. Am posibilitatea să fiu la volanul monopostului, să cunosc echipa", a declarat pilotul. 

Sebastian Vettel s-a adaptat cu greu la noua sa echipă.

"Este o culoare diferită pentru mine. Toţi sunt îmbrăcaţi în roşu, dar este într-adevăr ceva special. Sunt nerăbdător să dau startul provocării din sezonul următor", a spus Sebastian Vettel.

Pentru germanul de 27 de ani este o onoare să facă parte din echipa Ferrari.

"Nu este o simplă istorie. Este o adevărată legendă care există. Este ceva special să fiu parte din ea. Este ceva magic să pilotez bolidul şi să văd cum amatorii urcă pe gard şi încearcă să ma vadă", a menţionat Vettel. 

Sebastian Vettel a semnat în acest an cu echipa Ferrari. Anterior, el a evoluat pentru formaţiile BMW Sauber în anii 2006-2007, alte două sezoane a fost pilotul lui Torro Rosso, însă cele mai mari succese le-a obţinut cu Red Bull. Cu această echipă el a cucerit patru titluri de campion mondial consecutive.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑