Vrea să ajute un milion de copii. Federer a jucat un meci caritabil pe ritmuri africane



022 декабря 2014
FOTO: sptfm.ro

Roger Federer continuă să bucure copiii cu nevoi speciale la final de an. Elveţianul a adunat 1,3 milioane de dolari după meciul demonstrativ cu Stanislas Wawrinka, jucat la Zurich.

Evețienii Roger Federer şi Stanislas Wawrinka au adunat 1,3 milioane de dolari, bani destinați Fundaţiei Federer care sprijină copiii defavorizaţi din Africa şi Elveția. Banii au fost strânşi în urma unui meci demonstrativ de tenis, disputat la Zurich.

Federer, care ar două perechi de gemeni, două fete şi doi băieţi identici, a jucat împreună cu Wawrinka un meci demonstrativ în prezenţa a 11 mii de spectatori. Meciul a avut ritm vesel, mai ales că a fost acompaniat de muzică africană.

De la înființarea cu mai bine de un deceniu în urmă, fundaţia de caritate a lui Federer a adunat aproximativ 17 milioane de dolari, investiți în programe educaționale și ajutând aproape 285 mii de copii din 6 ţări din sudul Africii şi Elveția. Până la sfârşitul anului 2018, fundaţia şi-a fixat drept obiectiv să ajute un milion de copii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑