Alexander Povetkin, victorie în 80 de secunde în gala de la Moscova



023 мая 2015

 

**VIDEO** Alexander Povetkin, victorie în 80 de secunde în gala de la Moscova

În direct la Digi Sport, pugilistul rus Alexander Povetkin a câștigat în doar 80 de secunde meciul de la categoria grea cu cubanezul Mike Perez, contând pentru titlul mondial eliminator în versiunea WBC din gala care a avut loc la Moscova pe stadionul Luzhniki.

La primul atac, Povetkin a reușit să-l trimită la podea pe Perez, care s-a ridicat cu greutate pe numărătoarea arbitrului până la opt. Rusul nu putea rata momentul, iar directa de dreapta care a urmat a pus definitiv capăt luptei, consemnând victoria fostului campion mondial și olimpic de amatori Alexander Povetkin, care astfel devine challenger obligatoriu al campionului mondial WBC, americanul Deontay Wilder.

În aceeași gală au avut loc mai multe meciuri spectaculoase încheiate înainte de limită. Grigory Drozd din Rusia și-a apărat cu succes pentru prima oară centura de campion mondial în versiunea WBC la categoria cruiser, după ce l-a învins prin Tko în repriza a 9-a pe polonezul Lukasz Janik.

Noul deținător al centurii mondiale în versiunea IBO la categoria cruiser este rusul Rakhin Chakhiev (campion olimpic la Beijing), care a câștigat prin KO în repriza a 8-a întâlnirea cu americanul Junior Anthony Wright, în timp ce într-un alt meci la aceeași categorie rusul Dmitry Kudrtashov a reușit performanța de a câștiga a 18-a întâlnire prin KO, din tot atâtea meciuri la profesioniști după ce l-a învins prin KO în repriza a șasea pe Vikapita Meroro din Namibia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑