Medieșenii sunt convinși că vor rămâne în Liga 1: ”90% am scăpat, Brașovul nu mai are șanse”



023 мая 2015

 

**VIDEO** Medieșenii sunt convinși că vor rămâne în Liga 1: ”90% am scăpat, Brașovul nu mai are șanse”

Concordia a ieşit şifonată după meciul pierdut la Mediaş - are acum şansa a doua în cursa pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii dau vina pe TAS şi pe arbitri.

Victoria lui Gaz Metan în faţa Concordiei îi face favoriţi pe medieşeni în lupta pentru evitarea retrogradării. Înaintea ultimei etape, cele două echipe sunt departajate la golaveraj, de un singur gol în favoarea ardelenilor. Balanţa putea fi înclinată în favoarea Concordiei dacă Mediasul nu marca primul gol prin Alex Muntean, dupa un ofsaid la Dan Roman.

”Ne plângem în pumni dacă a fost sau nu penalty sau cum îi zice? Ofsaid la gol? Dumneavoastră cred că ați văzut mai bine”, a declarat Marius Baciu, antrenorul Chiajnei, la final.

Ilfovenii nu acuză doar arbitrajul, ci și decizia venită de la TAS - punctele reprimite de CFR au complicat lupta din subsolul clasamentului.

„Când o decizie ca asta vine cu câteva ore înaintea jocului, e normal să te bulverseze, dar am pierdut pe un ofsaid nesemnalizat. A fost și penalty, au fost ceva ocazii azi, suntem la mâna rezultatelor acum.

Din păcate am pierdut astăzi, se dau puncte, se reîntorc. Nu mai înțelegem nimic, treaba noastră e să jucăm și mai avem o echipă... Dacă mai sunt puncte să le dea și lui Rapid și lui U Cluj, să fie frumos, să se bată la cupele europene”, a declarat, ironic, Florin Matache, portarul Concordiei.

Golaverajul va face diferenţa între Gaz Metan şi Concordia în cazul în care cele două sunt la egalitate de puncte şi deasupra urmăritoarelor. Concordia întâlneşte Petrolul pe teren propriu, în timp ce medieşenii joacă la Braşov. Dan Roman va juca ultimul său meci pentru Gaz, după ce s-a înţeles deja cu FC Botoşani.

„Am avut un meci bun, chiar dacă nu am reușit să dau gol. am ajutat colegii pentru victoria asta, va fi ultimul meu meci la Mediaș și îmi pare foarte rău. Chiar am și plâns, ca un copil, pentru că după 4 ani și jumătate la echipă e cam greu să pleci”, a spus Dan Roman.

„Noi cum am zis, mergem acolo pentru victorie, eu nu cred că Brașovul mai are ceva de cerut, pentru că nu cred că mai au șanse de a rămâne în Liga 1, așa că eu cred că șansele noastre sunt de 90% să rămânem”, a spus și Llullaku.

La fel de optimist se arată și antrenorul Chiajnei, Marius Baciu, în ciuda înfrângerii: ”Cred în continuare în șansele noastre, mai avem trei puncte. Cum s-a întors totul acum cu noi, se poate întoarce din nou și în ultima etapă. Sper doar să se joace corect în ultima etapă”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑