Giuleștenii, preveniți: clujenii vor pe podium la final! CFR-Rapid, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, ora 21:00



023 мая 2015

 

**VIDEO** Giuleștenii, preveniți: clujenii vor pe podium la final! CFR-Rapid, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, ora 21:00

CFR Cluj va aborda cu şi mai mare încredere meciul cu Rapid din penultima etapă, după ce a primit punctele înapoi de la TAS. Partida din Gruia va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00, Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.  Miza va fi dublă: clujenii luptă pentru locul 3, în timp ce giuleştenii speră în continuare la evitarea retrogradării.

"Eu zic că avem şanse să câştigăm, pentru că jucăm acasă şi mai ales că avem multe meciuri fără înfrângere. Pornim cu prima şansă", a declarat Cătălin Carp.

Clujenii au şanse foarte mari să termine pe podium. După un sezon foarte dificil, în care au intrat în insolvenţă, iar jucătorii au fost neplătiţi mai multe luni la rând, decizia TAS vine ca o gură de oxigen. Clasarea bună din campionat le va aduce ardelenilor mult mai mulţi bani din drepturi TV şi multe dintre problemele clubului vor fi rezolvate.

"În pofida faptului că au fost multe probleme la clubul ăsta, o să încheiem cu bine. Să luăm locul 3 şi să vedem pe urmă", a adăugat mijlocaşul feroviarilor.

"Cu decizia asta şi dacă noi vom rămâne pe locul 3, eu cred că o să fie un buget care să ne asigure şi în campionatul viitor un parcurs cel puţin la fel de bun", a completat Ciprian Deac.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑