CSM Bucureşti - Minaur Baia Mare 24-26. Oaspeţii pot realiza primul event după o pauză de 16 ani



023 мая 2015

 

**VIDEO** CSM Bucureşti - Minaur Baia Mare 24-26. Oaspeţii pot realiza primul event după o pauză de 16 ani

Victorie uriaşă pentru Minaur Baia Mare, care a început perfect seria cu CSM Bucureşti, din finala Ligii Naţionale. Oaspeţii din Sala Polivalentă au preluat iniţiativa încă din start şi au condus cu 9-2.

Nicuşor Negru le-a readus speranţele bucureştenilor, dar Marius Sadoveac a dat replica - a ajuns la 7 reuşite în prima repriză şi HCM a intrat la pauză cu 15-12.

Handbaliştii antrenaţi de Bozo Rudici au revenit de la vestiare cu o altă faţă. Au primit un singur gol timp de 12 minute, perioadă în care au punctat de 7 ori. La jumătatea reprizei secunde, CSM conducea cu 21-17, dar finalul le-a aparţinut adversarilor.

Pribanic a semnat revenirea celor de la Minaur, care au trecut la conducere. Tatai a făcut minuni în poarta echipei din Baia Mare, şi oaspeţii au reuşit să se impună cu 26-24. Minaur mai are nevoie de un succes pentru a-şi adjudeca trofeul şi a reuşi primul event după o pauză de 16 ani. Meciul al doilea al finalei va fi transmis în direct la Digi Sport 2, marţi, de la ora 20:30.

"Am avut şansa în mână, nu cred că am fost destul de concentraţi şi s-a văzut puţin acolo. Am ratat când nu trebuia. Acum mai avem două meciuri acolo. Trebuie să ne ducem să câştigăm, n-avem ce face", a comentat Ionuţ Iancu.

"Ne bucurăm mult că am reuşit să ne impunem după un meci cred eu nebun, care a avut de toate, răsturnări de situaţie, meci tensionat, cred că a fost un spectacol pentru toţi cei ce s-au uitat la noi", a răspuns Marius Sadoveac.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑