Rădoi nu a fost prima opțiune pentru banca Stelei. Cum au picat negocierile cu Dan Petrescu: "Decid numai eu"



023 мая 2015

Rădoi nu a fost prima opțiune pentru banca Stelei. **Cum au picat negocierile cu Dan Petrescu:**

Costel Gâlcă își va încheia mandatul la Steaua, odată ce se va fi disputat finala Cupei României, cu U Cluj, programată duminică, 31 mai, pe Arena Națională. Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a stabilit deja că noul tehnician va fi Mirel Rădoi, așa cum digisport.ro v-a anunțat deja în EXCLUSIVITATE.

Mirel Rădoi nu a fost însă prima opțiune pentru banca tehnică a roș-albaștrilor. Gigi Becali, omul care decide totul în Ghencea, l-ar fi dorit pe Dan Petrescu, mai ales că antrenorul este liber de contract. Petrescu, care a spus de mai multe ori că visează să antreneze Steaua, Chelsea și echipa națională a României, ar fi fost și garantul unei împăcări cu galeria.

Becali a purtat, de altfel, o primă rundă de negocieri cu tehnicianul, în vârstă de 47 de ani, care s-a dovedit însă a fi și ultima. Petrescu i-a transmis lui Becali, potrivit ediției tipărite a Gazetei Sporturilor, că acceptă să preia echipa doar dacă va avea mână liberă.

”Nu te bagi peste mine, nu dictezi schimbări, decid numai eu!” a fost condiția impusă de ”Bursuc”, care n-a fost însă pe placul finanțatorului.

”Știi că eu nu pot așa”, a replicat Becali, moment în care negocierile dintre cei doi s-au sistat.

Abia după aceea, Becali a apelat la varianta de rezervă, Mirel Rădoi (34 de ani). Fostul căpitan al Stelei, care este și finul lui Gigi Becali, a fost de acord cu toate condițiile impuse și și-a dat acceptul pentru a prelua echipa din vară.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑