Naţionala Braziliei are un nou antrenor



023 июля 2014

 

Naţionala Braziliei are un nou antrenor. Fostul căpitan al reprezentativei sud-americane, Carlos Dunga a fost numit oficial în funcţia de selecţioner de conducerea Federaţiei Braziliene de fotbal.

Dunga l-a înlocuit pe Luis Felipe Scolari, care a părăsit banca tehnică a selecţionatei Braziliei după Mondialul din acest an. Noul antrenor al reprezentativei Selecao a fost prezentat de oficialii Federaţiei Braziliene de fotbal. El a semnat un contract care este valabil până la sfârşitul Campionatului Mondial din 2018, care va avea loc în Rusia.

Carlos Dunga, în vârstă de 50 de ani a mai antrenat selecţionata Braziliei între 2006 și 2010, câștigând 42 de meciuri din cele 59 disputate. El a părăsit echipa după ce Brazilia a fost eliminată în sferturile de finală la Cupa Mondiale din 2010. Tehnicianul brazilian a câştigat două trofee cu naţionala sud-americană, Copa America, în 2007, şi Cupa Confederaţiilor, în 2009.

Dunga a mai pregătit selecționata de tineret a Braziliei, dar și formația Internacional Porto Alegre, însă fără rezultate notabile.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑