Răzvan Lucescu: ”Albanezii sunt valoric inferiori nouă, dar pot produce surprize!”



023 июля 2014

**Răzvan Lucescu:** ”Albanezii sunt valoric inferiori nouă, dar pot produce surprize!”

Răzvan Lucescu a lucrat mult la motivația jucătorilor săi, cărora le-a transmis că albanezii nu mai au nimic de pierdut și că pot produce surprize, chiar dacă valoric sunt inferiori.

Petrolul este cu un pas în turul trei preliminar al UEFA Europa League înaintea returului cu Flamurtari, transmis ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, joi, de la ora 20:00. Răzvan Lucescu şi-a motivat jucătorii pentru a rămâne concentraţi şi la partida din Albania, chiar dacă au avantajul meciului de la Ploieşti, câştigat cu 2-0 (DETALII AICI și VIDEO).

”Albanezii sunt valoric inferiori nouă, dar contează mult motivația. Cei de la Flamurtari vor pleca neavând nimic de pierdut, pot surprinde iar noi trebuie să știm să gestionăm bine astfel de momente. Oricum, vom încerca să câștigăm acolo”, a spus Lucescu jr.

Ploieștenii sunt gata să repete succesul din tur și nu cred că albanezii îi pot opri din drumul spre prima calificare a Petrolului în grupele unei competiţii europene.

”Nu știu dacă cei de la Flamurtari ne pot surprinde cu ceva, dar noi suntem pregătiți pentru orice. Eu sper că vom ajunge în grupele Europa League, este ambiția noastră”, a spus și Ovidiu Hoban, înainte ca delegația Petrolului să zboare spre Albania.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑