Mircea Lucescu a fost impresionat de Viitorul lui Gică Hagi: “Mă gândesc să iau vreo trei jucători”



023 июля 2014

 

**VIDEO** Mircea Lucescu a fost impresionat de Viitorul lui Gică Hagi: “Mă gândesc să iau vreo trei jucători”

Mircea Lucescu a cucerit marți seara cel de-al 20-lea trofeu ca antrenor al lui Shatior, învingând pe Dinamo Kiev în Supercupa Ucrainei, cu 2-0.

Victoria e cu atât mai importantă cu cât șase dintre titular, toți brazilieni, refuză să se întoarcă la echipă, din cauza problemelor de la Donețk. Lucescu spune că ar putea să-i înlocuiască cu fotbaliști de la Viitorul!

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, intervievat telephonic, Mircea Lucescu a vorbit despre jucătorii lui Gică Hagi. “Dacă nu mi se întorc brazilienii ăștia, mă gândesc serios să iau vreo doi-trei. Glumesc, cumva, dar dacă ar depinde de mine, acum i-aș lua.”

Viitorul și Shahtior au jucat pe 12 iulie un amical în Austria și formația lui Lucescu a câștigat cu 1-0. Evoluția elevilor lui Bogdan Stelea l-a impresionat însă pe Lucescu. La rândul său, Gică Hagi, prezent în studio la Fotbal Club, a vorbit despre posibilitatea ca vreunul dintre jucătorii săi să ajungă la Șahtior: 

“Într-o bună zi eu sper să pot să dau jucători la nivelul acesta. Cluburi mari de afară se interesează de jucătorii noștri, sub 19 ani. Inclusiv de Ianis. L-aș da într-un club unde se lucrează pe proiecte de jucători. Și unde fotbalul i se potrivește. Nu pot să-l dau într-un club unde se joacă cu pasă lungă. Ci într-un fotbal cu posesie, fotbal tehnic. Un fotbal unde se investește în jucători, cu proiecte speciale individualizate. Depinde și de el, dacă vrea și el. Dacă e bine pentru toată lumea, vom vedea unde îl dăm.”

Totodată, Hagi a fost impresionat de cele 20 de trofee cucerite de Mircea Lucescu la cârma formației din Donetsk: “E greu să le numeri, dar să le câștigi!”

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑