Nebunie la Real Madrid! James Rodriguez a fost prezentat oficial echipei



023 июля 2014
www.smh.com.au

Nebunie la Madrid! Columbianul James Rodriguez a fost prezentat oficial de Real Madrid. "Santiago Bernabeu" s-a umplut până la refuz și astfel, noul star al fotbalului, a avut parte de o primire de vis.

James Rodriguez a avut parte de o primire extraordinară la Real Madrid. "Gheata de Aur" de la Campionatul Mondial din Brazilia și-a făcut apariția pe stadion într-o ținută elegantă. Columbianul a fost prezentat oficial de președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

"Nu am cuvinte! Este ceva unic şi frumos, ceva la care am visat mereu şi repet, am visat asta. Sper să nu se sfârşească, eu visez să câştig trofee şi să fiu mereu aici, pentru mulţi ani, deoarece este un club care câştigă multe trofee şi eu, de asemenea, sunt un câştigător", a menţionat Rodriguez.

După prezentarea oficială, James Rodriguez s-a îmbrăcat în echipamentul de joc al lui Real Madrid și a intrat pe gazon, declanșând o adevărată isterie în tribunele stadionului "Santiago Bernabeu".

Rodriguez i-a încântat pe fani încă din primele momente în care a jonglat cu balonul. Unii dintre suporteri și-au dorit atât de mult să îl atingă pe noul star al madrilenilor, încât au pătruns pe teren, în ciuda eforturilor făcute de forțele de ordine de a-i opri pe aceștia.

James Rodriguez va purta la Real Madrid numărul 10, același pe care îl poartă și la naționala Columbiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑