LeBron James este recunoscător echipei Cleveland Cavaliers



023 июля 2014
www.nba.com

LeBron James s-a simţit dator să se întoarcă la Cleveland Cavaliers. Vedeta NBA a dezvăluit acest lucru la Hong Kong, unde a ajuns în cadrul turneului asiatic de promovare a baschetului. 

Înaintea noului sezon în NBA, LeBron James s-a întâlnit cu fanii baschetului din Hong Kong, unde a venit în vizită în cadrul unui turneu asiatic.

Tot aici, James a vorbit pentru prima dată în public despre întoarcerea la echipa Cleveland Cavaliers. Această mutare a fost făcută pe 12 iulie şi a şocat nu doar suporterii celor de la Miami Heat, dar şi toţi fanii baschetului.

"Această echipă este coloana vertebrală a carierei mele. Ei au făcut din mine ceea ce sunt acum. Datorită lor stau aici în faţa voastră. Ţin mult şi la familie şi la prieteni, care zi de zi fac să fiu ceea ce sunt. Mereu ţin cont de lucrurile esenţiale, locul de unde vin, pentru că acestea reprezintă cheia succesului meu", a declarat James.

LeBron James a ales să se despartă în această vară de Miami Heat, chiar dacă a cucerit două titluri şi a jucat două finale în NBA în cei patru ani petrecuţi acolo. În loc să plece la o altă echipă importantă, James a decis să se întoarcă la Cleveland, unde a jucat între anii 2003 - 2010.

Vedeta din NBA a ajuns la fosta sa echipă liber de contract şi a semnat o înţelegere pe doi ani. Acesta va avea un salariu de 42 de milioane de dolari pe sezon.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑