Jucătorii de la Manchester United au parte de un cantonament de vis în SUA



023 июля 2014
Foto: wallpaper-download.net

Jucătorii echipei Manchester United au parte de un cantonament de vis în Statele Unite. Înaintea meciurilor amicale, fotbaliştii au mers cu maşini de lux în unul dintre cele mai faimoase oraşe, Beverly Hills. United va disputa în America mai multe amicale, printre care unul cu deţinătorea Ligii Campionilor, Real Madrid.

Manchester United vrea să spele ruşinea după evoluţia extrem de slabă din ultimul sezon. "Diavolii roşii", care nu vor juca în cupele europene, şi-au planificat şi în acest an un cantonament în Statele Unite. Înainte de a se duela cu fosta formaţie a lui David Beckham, Los Angeles Galaxy, jucătorii formaţiei engleze s-au plimbat cu maşini de lux pe străzile renumitului oraş, Beverly Hills.

Fotbaliştii au mai vizitat şi o staţie locală de pompieri, unde au dat autografe şi s-au pozat alături de fani. Recent, United a anunţat că a semnat o înţelegere pe zece ani cu firma de echipamente sportive Adidas, de la care va încasa anual câte 130 milioane de dolari. De asemenea, în această vară "diavolii roşii" au transferat doi jucători,  fundaşul englez Luke Shaw şi mijlocaşul spaniol  Ander Herrera, care au costat ambii aproximativ 100 milioane dolari.

Manchester United va juca în SUA cel puţin patru meciuri, iar printre adversari figurează AS Roma, Inter şi Real Madrid.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑