Încă un antrenor de la Cupa Mondială din Brazilia a fost dat afară



023 июля 2014

 

Încă un antrenor de la Cupa Mondială din Brazilia a fost dat afară. De această dată a venit rândul lui Reinaldo Rueda care a părăsit funcţia de selecţioner al Ecuadorului. Federaţia naţională de fotbal a decis să nu mai prelungească înţelegerea cu antrenorul columbian pentru că echipa nu a reuşit să treacă de faza grupelor turneului din Brazilia.

"Profesorul Reinaldo Rueda nu va mai conduce echipa naţională", a anunţat site-ul oficial al Federaţiei de Fotbal din Ecuador la doar o săptămână şi jumătate după încheierea Cupei Mondiale din Brazilia. Decizia a fost luată de preşedintele forului, Luis Chiriboga.

Rueda a preluat conducerea naţionalei Ecuadorului în 2010. Acesta a calificat echipa la Mondial, însă elevii săi nu au putut trece de faza grupelor, reuşind să obţină o singură victorie, scor 2-1, cu fosta echipă a lui Rueda, Honduras. Ecuador a devenit a treia naţională antrenată de tehnicianul în vârstă de 57 de ani, după Columbia şi Honduras, şi a doua pe care a reuşit să o califice la o Cupă Mondială. În 2010, Rueda a condus naţionala Hondurasului la Mondialul din Africa de Sud.

Rueda va fi înlocuit de ecuadorianul Sixto Vizuete, care va fi interimar cel puţin până în luna ianuarie a anului viitor. Acesta va conduce echipa în meciurile amicale pe care Ecuador le va juca în acest an, cu SUA şi Columbia, în august şi septembrie, şi cu Chile sau Bolivia, în luna noiembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑