Steaua aduce un nou atacant săptămâna viitoare! Duckadam: "Mai avem nevoie de un fundaș central"



023 июля 2014

Steaua **aduce un nou atacant** săptămâna viitoare! Duckadam:

Helmuth Duckadam a anunțat la emisiunea Digi Sport Special că Steaua se pregătește să oficializeze transferul unui atacant în săptămâna următoare. Peste câteva zile, campioana României va juca și prima manșă a turului 3 preliminar din UEFA Champions League, contra kazacilor de la Aktobe.

În turul 2 preliminar, Steaua a eliminat Stromsgodset cu 3-0 la general. Eroul de la Sevilla a vorbit pe larg despre returul cu Godset, câștigat de Steaua cu 2-0.

"În primul rând avem nevoie de un fundaș central. Atacantul se pare că va veni săptămâna viitoare, dacă negocierile se vor finaliza. Vine o deplasare grea, dar mergem. Eu zic că avem echipă. Din păcate, în seara aceasta am jucat puțin cam retras, nu am susținut atacul. Erau 2-3 oameni izolați în față, mijlocul a jucat foarte prudent, în special Prepeliță. Echipa a părut un pic ruptă în două. Nu am fost în vestiar când s-a făcut pregătirea jocului, dar cred că este vorba de o autoconservare a fiecărui jucător", a analizat Duckadam, după care a lăudat jucătorii:

"Adevărul e că, în afară de acea fază în care Arlauskis a apărat extraordinar, ei n-au avut ocazii importante. Bine că ne-am calificat, asta e cel mai important. Băieții merită felicitări, pentru că am fost și eu pe gazon și pur și simplu stăteam și transpiram, era o nădușeală fantastică pe teren. A fost insuportabil de jucat! Pentru acest efort merită toate felicitările. Sper să facem un joc bun acolo și mă bazez pe apărare. Mi-au plăcut Varela, Szukala, și-au făcut datoria".

La meci a asistat și fostul fundaș al Generației de Aur, Daniel Prodan, care a jucat în Liga Campionilor pentru Steaua, în anii '90. "Victoriile care sunt muncite și cu sudoare sunt cele mai frumoase. Steaua mi-a plăcut parțial, important e rezultatul, ca ne-am calificat. Tot staff-ul, Gigi Becali, spectatorii și suflarea stelistă aveau nevoie de victorie. Îmi place Gâlcă, îmi place Steaua! Întotdeauna următorul meci este cel mai greu, iar Steaua are nevoie de întăriri", a spus Didi Prodan, la plecarea de la stadion.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑