Iordănescu, mesaj pentru Steaua: "E nevoie de întăriri, nu un jucător, ci în toate compartimentele"



023 июля 2014

 

**VIDEO** Iordănescu, mesaj pentru Steaua:

Anghel Iordănescu a lăudat Steaua după calificarea în turul trei preliminar al Champions League, grație dublei victorii, 1-0 și 2-0, contra campioanei Norvegiei, Stromsgodset.

După jocul de la București, în care Râpă și Stanciu au înscris, fostul jucător și antrenor al Stelei a tras și un semnal de alarmă.

Iordănescu a vorbit, telefonic, la Digi Sport Special și crede că succesul e incontestabil: “Trebuie felicitați, antrenorii, jucătorii. E o victorie clară, per total cu 3-0. N-am văzut primul joc, dar e clar. Se vede că Steaua are cotă internațională, prestanță internațională. Steaua a jucat inteligent. Se vedea că joacă inteligent, prudent, dar s-a văzut că poate oricând să marcheze. Au marcat două goluri frumoase. S-a văzut că Steaua are un joc bun, un joc colectiv.

Și-l remarc pe Costel Gâlcă, văd că dă credit acestor copii talentați ai Stelei. Mulți s-ar fi așteptat să vadă o Steaua mult mai ofensivă. Dar Gâlcă a jucat inteligent, a știut să plece dintr-o așezare care să-i dea siguranță. Cu aceste contraatacuri care de multe ori i-au adus pe adversari în imposibilitatea de a mai reacționa. Eu zic că Steaua poate obține calificarea în grupe cu lotul actual. Dar susțin necesitatea întăririlor și nu doar unul, doi jucători, ci în toate compartimentele.”

Iordănescu nu s-a ferit să analizeze și individual prestația steliștilor:

”Mi-a plăcut foarte mult Tănase. Dar nu numai el, sau Chipciu, mi-au plăcut și cei doi fundași centrali. Așteptam mai mult de la cei doi mijlocași centrali. Dar mi-a plăcut echipa, a jucat inteligent și a marcat goluri frumoase, din acțiuni colective.

Steaua are valoare, dar are nevoie de un lot mai numeros, de o bancă mai solidă. N-aș avea prea multe comentarii de făcut despre varianta Lemnaru. Am avut și am încredere în Costel. Sunt convins că va rezolva problemele de la Steaua.”

"Steaua are nevoie de câte un jucător în fiecare linie. Și trebuie să vină", a declarat antrenorul Costel Gâlcă la conferința de presă de la finalul partidei cu Stromsgodset.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑