Steaua și-a aflat adversara din turul 3 preliminar al UCL. Aktobe a zdrobit-o pe Dinamo Tbilisi!



023 июля 2014

 

**VIDEO** Steaua și-a aflat adversara din turul 3 preliminar al UCL. Aktobe a zdrobit-o pe Dinamo Tbilisi!

FK Aktobe a trecut de formaţia georgiană Dinamo Tbilisi cu scorul general de 4-0 (1-0 în tur, 3-0 în retur) şi s-a calificat în turul III preliminar al UEFA Champions League, unde va întâlni Steaua.

În manşa doua, FK Aktobe a învins cu un categoric 3-0. Gazdele au reușit toate golurile în ultimul sfert de oră. Au punctat Oleksei Antonov (75), Igor Zenkovic (82) şi Abat Aimbetov (90+5). Aktobe învinsese în tur, în în deplasare, cu 1-0, prin golul brazilianului Danilo Neco (51).

FK Aktobe a jucat în următoarea formulă: Sidelnikov - Muldarov, Miroşnicenko, Arzumanian, Anderson Mineiro - Ţarikaiev, Pizzelli (Ashat Taghibergehn, 83), Hairullin, Korobkin - Danilo Neco (Aimbetov, 86), Antonov (Zenkovic, 81).

Steaua va juca primul meci cu Aktobe în deplasare, pe 29 sau 30 iulie, iar returul la Bucureşti, pe 5 sau 6 august.

FK Aktobe are în palmares cinci titluri de campioană şi o Cupă a Kazahstanului. Echipa este antrenată de tânărul tehnician rus Vladimir Gazaev, fiul cunoscutului Valeri Gazaev.

Campioana din Kazakhstan este patronată de o femeie: Sharipa Bikhambetova, iar cele două vedete ale lotului sunt Oleksiy Antonov, trecut pe la forțele din Ucraina, dar și Marcos Pinheiro. Ultimul este armean naturalizat, născut în Brazilia și a jucat în Rusia la cele două echipe din Krasnodar, dar și în Ucraina, la Metalurg Donetsk.

Cei doi sunt singurii fotbaliști care valorează peste 1,5 milioane de euro. De asemenea, Aktobe l-a adus în iarnă pe fostul jucător al lui Dinamo Kiev, Artem Milevskiy, însă acesta a părăsit formația din Kazakhstan după mai puțin de două săptămâni.

# Avantajele și dezavantajele Stelei într-o dublă cu Aktobe în UCL. Opinia unui antrenor român din Kazahstan DETALII

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑