Campionatul Moldovei: Opt echipe feminine de volei pe plajă concurează



023 июля 2016
Foto:bradfordbeachmke.com
Soare, fete sexy şi faze incendiare! În aceste zile la Chişinău echipele feminine de volei pe plajă concurează în Campionatul Moldovei. La turneu participă 8 echipe, toate din capitală.
Tinerele susţin că acest gen de sport contribuie la constituirea unui corp frumos.
"Mai faci picioarele, mai faci şi abdomenul, în săritură, când ataci, mai faci şi mușchii de la mâni. E un plus foarte mare pentru fete", a specificat voleibalista Cristina Manoilă.
"Se dezvoltă muşchii spatelui, umerii, picioarele, foarte bine lucrează muchii abdomenului", a declarat voleibalista Eugenia Ceban.
Deşi în competițiile feminine de volei pe plajă pot fi admirate siluete foarte sexy, competiţia nu a adunat foarte mulţi spectatori. Cei care au venit în parcul Valea Morilor au admirat frumuseţea fetelor.
"Noi venim să admirăm frumuseţea. Atât voleiul feminin, cât şi cel masculin, este un gen de sport foarte frumos".

La Campionatul Moldovei de volei pe plajă au participat şi sportive care evoluează la cluburi de peste hotare. În sezonul trecut Polina Idjilova a devenit campioană a Franţei împreună cu echipa Saint-Raphael, iar Maria Graboveţchi a fost legitimată la formaţia Penicilina Iaşi din România.
"Voleiul pe plajă te pregăteşte foarte bine fizic. După sezonul de vară, când intru în sală, mă simt bine pregătită din punct de vedere  fizic" , a spus voleibalista Polina Idjilova.
"Pentru mine e o etapă de pregătire, pentru că în multe cazuri poţi să vezi unde atacă fata, e un pic de muncă", a menţionat voleibalista Maria Gabroveştchi.
Perechea câştigătoare a campionatului naţional va primi 800 de lei, perechea vicecampioană se va alege cu 600 de lei, iar cea clasată pe locul trei va încasa 400 de lei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑