Olympiacos-Juventus 1-0. Torinezii, locul 3 la jumătatea drumului în grupe



023 октября 2014

 

**VIDEO Olympiacos-Juventus 1-0.** Torinezii, locul 3 la jumătatea drumului în grupe

Juventus este surpriza negativă a fazei grupelor din actuala ediție a UEFA Champions League. Învinși și de Olympiacos, bianconerii sunt pe locul 3, în afara locurilor calificante, la jumătatea meciurilor din grupe.

Olympiacos a reușit o victorie eroică în fața unui Juventus care a ajuns la trei meciuri consecutive fără gol marcat în deplasare în grupele UCL. Grecii au ratat prima ocazie în minutul 7 - Buffon a scos de la vinclu șutul lui Chori Dominguez. Juve a replicat patru minute mai târziu, dar Elabdellaoui a scos de pe linia porții.

Italienii au avut și un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 19. La poarta cealaltă s-a înscris regulamentar: Kasami a marcat după un contraatac și a bifat primul său gol în Europa (36).

Elvețianul a irosit șansa dublei după o oră de joc - mingea a trecut la o palmă de bară (60). Juventus a început să amenințe poarta lui Roberto în ultimele 25 de minute, dar portarul spaniol a fost de netrecut. Morata, Pogba și Tevez nu l-au putut depăși pe eroul trupei lui Michel (65, 75).

Oaspeții au nimerit chiar și bara în minutul 80, când Roberto a respins in extremis execuția lui Alvaro Morata. S-a terminat 1-0, iar Olympiacos o învinge în premieră pe Juventus în cea mai importantă competiție europeană intercluburi, la al șaptelea duel.

ECHIPELE

Olympiacos: Roberto - Elabdellaoui, Botia, Abidal, Masuaku - Maniatis, Ndinga, Milivojevic, Kasami (Giannoulis, 90+1) - Chori Dominguez (David Fuster, 85), Mitroglou (Affelay, 69)
Antrenor: Michel

Juventus: Buffon - Ogbonna (Pereyra, 77), Bonucci, Chiellini - Vidal, Pogba (Giovinco, 87) - Lichtsteiner, Pirlo (Marchisio, 57), Asamoah - Tevez, Alvaro Morata
Antrenor: Massimiliano Allegri

Clasament grupa A:

></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑