Balotelli i-a enervat iar pe fani, după ce a făcut schimb de tricouri cu Pepe la pauză



023 октября 2014

 

**VIDEO** Balotelli i-a enervat iar pe fani, după ce a făcut schimb de tricouri cu Pepe la pauză

Mario Balotelli riscă să provoace un nou scandal cu fanii lui Liverpool. După ce că a făcut un nou meci slab în prima repriză, pe Anfield Road, în fața lui Real Madrid (VIDEO&DETALII), atacantul italian i-a mai enervat pe suporterii ”cormoranilor” și cu un gest făcut la pauză, când ”galacticii” conduceau cu 3-0.

Atacantul lui Liverpool a părăsit terenul trist și îngândurat după primele 45 de minute, dar a fost consolat pe drumul spre tunel de unul din jucătorii madrileni, chiar adversarul său direct, portughezul Pepe.

Cei doi au schimbat câteva cuvinte, iar apoi, imediat ce au ieșit de pe teren, și-au dat jos tricourile de joc și le-au schimbat între ei.

Unii dintre fanii lui Liverpool au numit gestul pe rețelele sociale ”stânjenitor” sau ”umilitor”, dar alții i-au găsit și o scuză italianului:

Știa că va fi schimbat la pauză, după cele 45 de minute proaste făcute și credea că nu va mai avea când schimba tricoul”. Și așa a fost, în a doua repriză Balotelli nu a mai apărut pe teren, fiind înlocuit cu Lallana.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑