** Echipa care a barat drumul Stelei spre UCL face istorie! Ludogorets, deținătoarea unui record incredibil



023 октября 2014

 

**VIDEO** Echipa care a barat drumul Stelei spre UCL** face istorie! Ludogorets, deținătoarea unui record incredibil

Ludogorets Razgrad a devenit miercuri seară, 22 octombrie, prima echipă din Bulgaria care a câștigat un meci în UEFA Champions League, după ce a trecut cu 1-0 de FC Basel, cu un gol marcat în minutul 90+1 de Yordan Minev. Totodată, echipa lui Cosmin Moți, integralist în meciul cu elvețienii, a devenit deținătoarea unui record de invidiat până și de granzii Europei.

Campioana Bulgariei a devenit echipa cu cel mai mare procentaj de meciuri cu gol marcat din istoria UEFA Champions League: 100%. Nicio altă formație nu se mai poate lăuda cu o asemenea performanță în cea mai importantă competiție intercluburi din lume. Ludogorets a jucat trei meciuri până acum în UCL și a marcat în toate trei. Bulgarii au pierdut cu 2-1 în prima rundă, la Liverpool, cu 1-2 acasă (VIDEO&DETALII), în etapa a doua, cu Real Madrid (VIDEO&DETALII), și au câştigat cu 1-0 miercuri seară, cu FC Basel.

Singurele echipe care se apropie cât de cât de performanța inedită a lui Ludogorets sunt Napoli, cu un procentaj de 92,86%, marcând în 13 din cele 14 partide disputate în UCL, Lens, cu 91,67% (11 din 12 partide cu gol marcat) și Sevilla, cu 87,5% (14 din 16).

Vezi mai jos rezumatul meciului Ludogorets-Basel 1-0:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑