Război psihologic înainte de El Clasico. Ancelotti: ”Eu nu i-am cerut voie lui CR7 să-l schimb”



223 октября 2014

 

**VIDEO** Război psihologic înainte de El Clasico. Ancelotti: ”Eu nu i-am cerut voie lui CR7 să-l schimb”

Războiul psihologic înainte de El Clasico de sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19:00, meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro s-a declanșat.

Carlo Ancelotti a ținut să-l înțepe pe omologul său de pe banca Barcelonei, după victoria Realului cu 3-0 (VIDEO&DETALII). După ce Luis Enrique a intrat în gura presei din Spania după ce Messi a refuzat să iasă de pe teren la schimbare, în meciul cu Eibar, Carlo Ancelotti a fost întrebat la conferința de presă dacă a întâmpinat aceleași probleme când l-a schimbat pe Cristiano Ronaldo în meciul cu Liverpool.

”Eu nu l-am întrebat pe Cristiano Ronaldo înainte să-l schimb”, a spus Ancelotti, izbucnind în râs ulterior, aluzie la răspunsul pe care l-a dat Luis Enrique după ce Messi l-a ignorat când a vrut să-l schimbe. ”Înainte să fac schimbările, mereu întreb jucătorii dacă au primit vreo lovitură, dacă au vreo problemă. S-a întâmplat cu Leo, cu Neymar, cu Andres, iar apoi decid în funcție de ceea ce cred. Faptele sunt interpretabile, fiecare să creadă ce vrea, că pe mine nu mă interesează. Voi continua să fac ceea ce am făcut, mă voi încrede în feeling-ul cu jucătorii, de ceea ce văd pe terenul de joc”, a sunat explicația antrenorului blaugrana după meciul cu Eibar (VIDEO&DETALII).

></span></span></p><p><em><strong>„Era planificat să-l scot pe Cristiano, pentru a-l odihni înainte de El Clasico. A sprintat de multe ori și voiam să îl avem proaspăt sâmbătă. A marcat și e fericit. Toți suntem mulțumiți cu el. L-am schimbat fără să-l întreb. El nu e tipul de jucător pe care trebuie să-l întrebi înainte să-l schimbi. E imposibil să întrebi un jucător așa ceva când e pe teren”</strong></em>, a declarat Ancelotti, criticând practic explicațiile date de omologul său de pe banca rivalei Barcelona.</p><p>Răspunsul ironic al lui <strong>Ancelotti</strong> ar putea avea de-a face și cu o declarație mai puțin inspirată a lui <strong>Luis Enrique</strong> de la conferința de presă premergătoare meciului cu Ajax. ”<em><strong>Când o să decid primul unsprezece pentru El Clasico o să-l anunț prima oară pe Carlo Ancelotti. Ca să nu fie probleme. Iar el ar trebui să-mi dea primul său unsprezece, ca să nu îngreunăm treaba prea mult unul altuia”</strong></em>, a spus antrenorul catalanilor, răspunzând întrebărilor ziariștilor.</p><p><span style=Vezi mai jos declarația lui Ancelotti despre schimbarea lui CR7:

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 23 октября 2014 | 22:45 Hala Madrid y Viva Ronaldo!
0 2272 Johnny Woolf 23 октября 2014 | 22:45 Hala Madrid y Viva Ronaldo!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑