Succesul de pe ”Anfield” nu va fi uitat. Casillas e fotbalistul cu cele mai multe victorii din UCL



123 октября 2014

 

**VIDEO** Succesul de pe ”Anfield” nu va fi uitat. Casillas e fotbalistul cu cele mai multe victorii din UCL

Casillas a fost titular pe ”Anfield”, în victoria pe care Real a obținut-o în fața celor de la Liverpool, scor 0-3, prilej de noi recorduri pentru elevii lui Ancelotti.

Real Madrid n-a avut nicio emoție în fața englezilor de la Liverpool, pe care i-au învins lejer, scor 0-3 (DETALII AICI și VIDEO). În poarta ”galacticilor” a fost titularizat Iker Casillas, ocazie care i-a adus goalkeeperul madrilenilor șansa de a bifa două noi recorduri.

Pe lângă faptul că l-a depășit pe legendarul Raul (142) la numărul de prezențe în UCL și că l-a egalat pe Xavi (DETALII AICI și VIDEO), Casillas mai are și un alt motiv de mândrie după partida de miercuri seară.

Portarul celor de la Real a devenit fotbalistul cu cele mai multe victorii din istoria UEFA Champions League, 85, cu una mai mult față de același Xavi Hernandez. De asemenea, ”San Iker” a bifat și cea de-a 250-a partidă pentru ”galactici” fără gol primit din 691 disputate, a 48-a în UCL. Și asta nu este totul. Casillas are 240 de partide în care a evoluat integral pentru Real și doar 10 în care a evoluat parțial.

Topul partidelor din UCL în care portarii n-au primit gol

Van der Sar - 51
Iker Casillas - 48
Petr Cech - 46
Victor Valdes - 45
Dida - 35
Oliver Khan - 34
Buffon - 31
Canizares - 28

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 23 октября 2014 | 23:10 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑