Steaua Bucureşti se confruntă cu probleme de lot înainte de partida cu Rio Ave, în cadrul Ligii Europei



023 октября 2014

 

Steaua Bucureşti se confruntă cu probleme de lot înainte de partida cu Rio Ave din grupele Ligii Europei. Cel puţin cinci fotbalişti au probleme medicale şi ar putea rata partida de la Bucureşti. O altă echipă din România, Astra Giurgiu, va juca în deplasare cu Celtic Glasgow.

Antrenorul roş-albaştrilor, Constantin Gâlcă, nu va putea conta cel mai probabil pe Sergian Luchin şi Alex Chipciu, care au revenit accidentaţi de la naţioanlă. Totodată, cu probleme medicale se confruntă Gabriel Iancu, Raul Rusescu şi Varela.

În celălalt meci al grupei J, Dinamo Kiev va juca în deplasare cu Aalborg. După primele două etape, gruparea din Ucraina este pe primul loc în grupă, iar Steaua şi Aalborg au câte trei puncte şi ocupă locurile 2 şi respectiv 3.

O altă echipă din România, Astra Giurgiu va juca în deplasare cu Celtic Glasgow, meci în care va încerca să obţină primele puncte în grupele Ligii Europei.

Într-un alt meci, Dinamo Moscova va întâlni în deplasare gruparea portugheză Estoril. Cele două formaţii ocupă primele două poziţii în grupa E.

FC Krasnodar se va duela pe teren propriu cu Wolfsburg în grupa H, iar Tottenham Hotspur va juca împotriva formaţiei Asteras

Tripolis. Una dintre favoritele la câştigarea grupei I, Napoli va întâlni la Berna gruparea Young Boys.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑