Eșecul cu Atletico Madrid i-a trezit la realitate. 8 victorii consecutive și goluri multe pentru Real în ultima lună



023 октября 2014

Eșecul cu Atletico Madrid i-a trezit la realitate. **8 victorii consecutive și goluri multe** pentru Real în ultima lună

Real Madrid pare a fi depășit criza de formă de la începutul sezonului. Nu numai că ”galacticii” obțin victorie după victorie, indiferent de competiție, dar aceștia marchează și la foc automat.

Primele cinci partide ale Realului, din actualul sezon, au fost de coșmar pentru trupa lui Carlo Ancelotti. În afara unui succes contra celor de la Cordoba, scor 2-0, madrilenii au obținut o remiză în fața lui Atletico Madrid, în Supercupa Spaniei, după care au urmat trei înfrângeri: două, tot cu Atletico (una în returul Supercupei, una în campionat) și una în fața celor de la Real Sociedad.

Real Madrid - FC Barcelona va putea fi urmărit ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19:00, la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Înfrângerea pe care au suferit-o chiar pe ”Santiago Bernabeu” în fața campioanei, scor 1-2 (DETALII AICI și VIDEO), meci disputat la 13 septembrie 2014, i-a trezit din pumni pe deținătorii en-titre a UEFA Champions League.

De atunci, Real a început o serie formidabilă de victorii, atât în La Liga, cât și în UEFA Champions League, asezonate și cu foarte multe goluri.
”Galacticii” au învins la scor pe FC Basel, Deportivo, Elche, Bilbao, Levante și Liverpool. În total, opt victorii, 35 de goluri marcate și doar 5 primite!

Seria invincibilității Realului

Real Madrid - FC Basel 5-1 (UEFA Champions League) - VIDEO
Deportivo - Real 2-8 (La Liga) - VIDEO
Real - Elche 5-1 (La Liga) - VIDEO
Villareal - Real Madrid 0-2 (La Liga) - VIDEO
Ludogorets - Real Madrid 1-2 (UCL) - VIDEO
Real Madrid - Bilbao 5-0 (La Liga) - VIDEO
Levante - Real Madrid 0-5 (La Liga) - VIDEO
Liverpool - Real Madrid 0-3 (UCL) - VIDEO

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑