Steven Gerrard i-a arătat lui Balotelli cum se refuză un schimb de tricouri, după 0-3 cu Real!



023 октября 2014

 

**VIDEO** Steven Gerrard i-a arătat lui Balotelli cum se refuză un schimb de tricouri, după 0-3 cu Real!

Mario Balotelli a fost personajul negativ la Liverpool, miercuri seara, în înfrângerea de pe teren propriu din Champions League, 0-3, cu Real (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII). Italianul a fost titular, dar n-a jucat nimic și la pauză, când Real conducea deja cu 3-0, a fost schimbat cu Lallana. În drum spre vestiare, după primele 45 de minute, a schimbat tricoul cu Pepe, stârnind mânia fanilor.

Căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, a fost mult mai atent cu reacția propriilor suporteri și, practic, la final i-a dat o lecție lui Balotelli. Imediat după ultimul fluier al arbitrului, Alvaro Arbeloa a vrut să schimbe tricoul cu Gerrard, dar englezul l-a refuzat.

Arbeloa începuse deja să se dezbrace când Steve G. i-a făcut semn că pot schimba echipamentele la vestiare, nu pe gazon, în fața unor suporteri oricum triști din cauza eșecului drastic suferit de favoriți. Arbeloa, care a fost coechipier la Liverpool cu Gerrard între 2007 și 2009, a înțeles mesajul și n-a insistat.

Fostul mare jucător al lui Liverpool, Phil Thompson, care a fost pe teren în 1981, când echipa engleză a învins pe Real în finala de la Paris, a fost uimit de atitudinea lui Balotelli: “Glumești? Ce a fost în mintea lui când a făcut asta? E total lipsit de respect! E norocos că a purtat un astfel de tricou, iar după ce a jucat cum a făcut-o el, să-l dai așa, la pauză!?”

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑