Noul gazon de pe Arena Naţională va fi protejat. Steaua - Rio Ave se va disputa cu acoperişul tras



023 октября 2014

 

**Noul gazon de pe Arena Naţională va fi protejat.** Steaua - Rio Ave se va disputa cu acoperişul tras

Temperatura zilei la București este una normală pentru final de octombrie, o medie de 19 grade, dar spre seară sunt condiții de ploaie, astfel că organizatorii partidei Steaua - Rio Ave au acționat în consecință.

Steaua nu va avea parte de o asistență numeroasă la partida cu Rio Ave, din cadrul Grupei J a UEFA Europa League, chiar dacă partida se joacă de la ora 20:00, este găzduită de cel mai frumos stadion din țară și în plus spectatorii prezenți nu vor fi stresați prea tare de starea vremii.

Steaua - Rio Ave, care se va disputa joi, 23 octombrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internei ai RCS-RDS.

Cele mai tari faze vor fi redate în format VIDEO în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Pentru că vremea în toată țara și implicit la București s-a înrăutățit, organizatorii partidei dintre Steaua și Rio Ave au tras acoperișul Arenei Naționale încă de miercuri, atunci când au fost programate cele două antrenamente oficiale.

Potrivit predicțiilor meteorologice sunt șanse considerabile ca diseară, la ora partidei, să plouă în București, motiv pentru care s-a luat decizia ca acoperișul stadionului de cinci stele să rămână tras în continuare.

Măsura este menită a fi una în folosul celor peste 20.000 de fani care sunt așteptați la meci, dar pentru a proteja și noua suprafață de joc, inaugurată la meciul naționalei cu Ungaria.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑