Simona Halep a prezis acum 10 zile victoria cu Serena: “Nu mi-e teamă de nimeni, pentru că merit locul unde sunt!”



023 октября 2014

 

**VIDEO** Simona Halep a prezis acum 10 zile victoria cu Serena: “Nu mi-e teamă de nimeni, pentru că merit locul unde sunt!”

Simona Halep a învins-o miercuri pe Serena Williams, 6-0, 6-2 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), în al doilea meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor. A fost primul success pe care românca l-a reușit în fața uneia dintre primele trei jucătoare ale lumii, fiind totodată prima jucătoare din țara noastră care învinge un lider mondial.

În urmă cu 10 zile, la plecarea spre Singapore, Simona era optimistă și a prezis, parcă, victoria contra Serenei: “Nu mi-e teamă de nimeni, pentru că merit locul acolo unde sunt. Am jucat foarte bine anul acesta, am avut rezultate foarte bune. Toate adversarele joacă bine, fiecare meci are greutatea lui în parte, Așa că voi încerca să lupt ca să câștig fiecare meci.”

Simona a vorbit atunci, pe Otopeni, și despre Serena Williams și Maria Sharapova, singurele jucătoare de la Singapore în fața cărora nu câștigase vreodată: “Sunt doar două! Asta e bine că sunt doar două. Cu una dintre ele o să fiu în grupă, așa că am scăpat!”

Simona a plecat de la București cu planuri mari, dorindu-și o performanță de excepție la Singapore: “Înseamnă mult și să câștig grupa, să mă calific în semifinală. Fiecare meci câștigat înseamnă foarte mult pentru mine, acolo, așa că voi vedea ce voi putea face. Sunt foarte liniștită.”

Simona are două victorii după primele două jocuri din grupă și vinery joacă împotriva Anei Ivanovic, meciul decisive pentru calificarea în semifinale.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑