Rusia este în grafic cu pregătirile pentru Campionatul Mondial din 2018



023 октября 2014

 

FIFA a calificat pregătirile pentru Campionatul Mondial din 2018 drept satisfăcătoare. După o inspecţie care a durat o săptămână, oficialii forului mondial au declarat că sunt mulţumiţi de felul cum decurg lucrările desfăşurate de autorităţile ruse.

"Până în prezent, vedem că este un ritm bun în pregătiri, chiar avem unele stadioane care sunt gata. Asta ne ajută foarte mult în planificarea programului nostru, dar asta nu înseamnă că munca noastră s-a încheiat. Mai avem mult de lucru", a comentat un inspector FIFA.

Oficialii din Rusia au dat asigurări că pregătirile pentru Campionatul Mondial din 2018 vor continua în acelaşi ritm. "Avem un ritm bun în pregătiri, dar asta nu înseamnă că nu avem probleme. Însă noi suntem în stare să le rezolvăm. Mai avem multe de făcut, pentru că suntem la început de drum", a spus ministrul rus al Sportului Vitali Mutko.

La prima vizită oficială în Rusia, cei de la FIFA au inspectat Arena Zenit din Sankt-Petersburg, stadionul Lujniki din Moscova, Kazan Arena şi stadionul Fişt din Soci.

Pe trei stadione dintre cele de mai sus vor avea loc în 2017 şi meciurile de la Cupa Confederaţiilor, după care, peste un an, partidele de la turneul final. Pe stadionul Lujniki sunt programate meciul de deschidere şi finala Mondialului.

Turneul final din 2018 se va disputa pe 12 stadioane din 11 oraşe, în perioada 8 iunie-8 iulie. Deocamdată, doar un stadion este gata, Otkrîtie Arena, din Moscova, care a fost inaugurat la începutul lunii trecute.

FIFA va inspecta din nou stadioanele din Rusia peste şase luni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑