EXCLUSIV Răzvan Raț, recunoscător lui Iordănescu: ”Aceea a fost cheia succesului!”



023 октября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Răzvan Raț, recunoscător lui Iordănescu: ”Aceea a fost cheia succesului!”

Raț a bifat contra naționalei Finlandei, la Helsinki, meciul 100 în tricoul echipei naționale. Fundașul stânga a explicat, pentru Digi Sport, cum a ajuns el să intre în acest club select, dar și ce sfat i-a dat lui Marica, fără ca atacantul să țină cont de el.

Partida de la Helsinki, contra Finalandei, cea câștigată de România cu 2-0, grație ”dublei” lui Bogdan Stancu (DETALII AICI și VIDEO), a rămas una de referință în cariera lui Răzvan Raț. Căpitanul tricolorilor a bifat contra nordicilor cea de-a 100 partidă în echipa națională, performanță cu care nu se mândresc mulți fotbaliști (DETALII AICI).

Internaționalul român, în vârstă de 33 de ani, legitimat în prezent la PAOK Salonic, se simte excelent și în campionatul elen. După ce zilele trecute a marcat un gol pentru echipa sa (DETALII AICI și VIDEO), Raț a acceptat să stea de vorbă și cu reporterii Digi Sport, prezenți special pentru el la Salonic, despre performanța sa de la națională.

”Cea mai mare bucurie a mea este că m-am adaptat repede aici și că am început foarte bine sezonul. Cât despre faptul că am ajuns la meciul 100 în echipa națională trebuie să vă dezvălui ceva.

Mutarea lui Chivu în centrul defensivei a fost cheia succesului! Schimbarea sistemului de la națională, pe care l-a aplicat nea Puiu Iordănescu a fost șansa mea. În cazul în care Cristi ar fi rămas fundaș lateral, eu nu cred că mai apucam să mai joc multe meciuri la națională”, a spus Raț, într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport.

Raț a mai dezvîluit și un sfat pe care i l-a dat lui Marica, dar de care atacantul nu a ținut deloc cont.

”Din punctul meu de vedere, și i-am spus-o și lui, Marica a făcut o mare greșeală că nu s-a operat mai devreme. Dacă se opera înainte și nu forța, acum era apt pentru meciul cu Irlanda.

El a încercat un tratament medicamentos, ca să scape de dureri, iar acum a realizat că tot la operație a ajuns”, a mai spus Raț pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑