&SONDAJ Doi ”galactici” și un german se luptă pentru reușita serii din UEFA Champions League



123 октября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Doi ”galactici” și un german se luptă pentru reușita serii din UEFA Champions League

Real Madrid a câștigat la pas pe terenul celor de la Liverpool, dar și-a permis să o facă și într-un stil spectaculos. Și Borussia a predat o lecție de fotbal, dar în Turcia, contra Galatei lui Prandelli.

Spectacolul continuă cu fiecare etapă de UEFA Champions League. După cavalcada de goluri, care mai de care mai spectaculoase, de marți, a urmat o altă seară cu fotbal de cinci stele în cea mai galonată competiție europeană intercluburi din lume.

Și de data aceasta, cele mai spectaculoase partide au fost cele transmise ÎN DIRECT la Digi Sport, încă un semn că merită să urmăriți în continuare opțiunile noastre.

Ca de fiecare dată, vă provocăm să alegeți care a fost cel mai frumos gol al serii din etapa de miercuri a UCL și de aceea vă propunem trei variante:

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Atacantul portughez a deschis scorul de pe ”Anfield”, în partida dintre Liverpool și Real Madrid, scor 0-3 (DETALII AICI și VIDEO).

Era minutul 23, când Ronaldo și Benzema au pasat scurt între ei, apoi ”CR7” a trimis mingea la Rodriguez, pentru ca ”decarul” madrilenilor să-i dea o pasă de zile mari lusitanului, cu stânga, pe poziție viitoare. Cu toată opoziția lui Lovren și a lui Skrtel, Ronaldo a lovit mingea din prima și a marcat. A fost golul 70 al lui Ronaldo în UCL (DETALII AICI).

2. Marco Reus (Borussia Dortmund)
Mijlocașul stânga al celor de la Borussia Dortmund a marcat golul al treilea al echipei sale în victoria categorică obținută de nemți în fieful Galatei, scor 0-4 (DETALII AICI și VIDEO).

Era minutul 41 al meciului de pe ”Turk Telekom Arena”, când Marco Reus a primit o minge la aproximativ 30 de metri de poarta celor de la Galata, lateral dreapta, după care a decis să tragă la poartă. Mingea s-a dus direct în vinclul porții unui Muslera spectator de lux.

3. Karim Benzema (Real Madrid)
Atacantul francez a marcat o ”dublă” in victoria pe care Real a obținut-o pe terenul celor de la Liverpool, scor 0-3 (DETALII AICI și VIDEO).

În minutul 30 al partidei de pe ”Anfield”, la scorul de 1-0 pentru Real, Coutinho a pierduit în fața lui Rodriguez, mingea a ajuns apoi la Ronaldo, care a trimis la Isco, apoi la Kroos, iar acesta din urmă a centrat în careu de unde Benzema cu o lovitură perfectă de cap a trimis la colțul lung.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 23 октября 2014 | 23:23 Hala Madrid y Viva Ronaldo!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑