Maria Sharapova e aproape eliminată de la Turneul Campioanelor. Kvitova a bătut-o în două seturi



023 октября 2014

 

Maria Sharapova **e aproape eliminată** de la Turneul Campioanelor. Kvitova a bătut-o în două seturi

Maria Sharapova este primul nume mare care ar putea părăsi Turneul Campioanelor, după doar două meciuri din faza grupelor. Învinsă în partida inaugurală de Caroline Wozniacki, Sharapova a pierdut joci, 3-6, 2-6, cu Petra Kvitova, fiind aproape eliminată!

A doua favorită a întrecerii din Singapore, Sharapova a fost de nerecunoscut în fața cehoaicei, cap de serie 3 în concursul de final de an. A făcut șase duble greșeli și n-a reușit vreun as într-o oră și 15 minute, cât a durat disputa.

VIDEO REZUMAT SET 1

Ca să se califice în semifinale, Sharapova are nevoie de un success la diferență categorică în ultima zi, cu Agnieszka Radwanska, iar Wozniacki să treacă de Kvitova, pentru ca rusoaica să intre într-un clasament de trei cu câte o victorie.

VIDEO REZUMAT SET 2

Tot joi, Caroline Wozniacki, locul 9 WTA, a învins-o cu scorul de 7-5, 6-3, pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA. Wozniacki conduce grupa cu două victorii, fiind urmată de Radwanska şi Kvitova, cu câte o victorie şi o înfrângere, în timp ce Sharapova este pe ultimul loc.

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari. În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑