Sharapova, la un pas de eliminare de la Turneul Campioanelor. In ce conditii poate sa ramana in competitie



023 октября 2014

Maria Sarapova este ca si eliminata de la Turneul Campioanelor. Rusoaica a pierdut astazi si de la Petra Kvitova si este ultima in grupa alba a competitiei de la Singapore.


Rusoaica Maria Sarapova este primul nume mare care ar putea parasi Turneul Campioanelor. Invinsa in partida inaugurala de Caroline Wozniacki, Sarapova a pierdut astazi si al doilea joc. A fost umilita de Petra Kvitova din Cehia, scor 3 la 6 si 2 la 6. A doua favorita a intrecerii din Singapore, Sarapova a fost de nerecunoscut. A facut 6 duble greseli si nu a reusit nici un as, intr-o ora si 15 minute, cat a durat disputa.

 

Tot astazi, daneza Caroline Wozniacki, locul 9 in topul WTA, a invins-o cu scorul de 7 la 5 si 6 la 3 pe poloneza Agnieszka Radwanska.

 

Wozniacki conduce grupa alba de la Turneul Campioanelor cu doua victorii, fiind urmata de Radwanska si Kvitova, cu cate o victorie si o infrangere, in timp ce Sarapova este pe ultimul loc. Acum ca sa se califice in semifinale, rusoaica are nevoie de un succes la diferenta categorica in ultima zi, cu poloneza Agnieszka Radwanska, dar si ca Wozniacki sa o invinga pe Kvitova. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: tenis,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑